Thema kerstmis (deel 2)


Ons laatste weekje bijenklas van 2023. 
Het was een weekje vol glitter, snippers, pomponnetjes,.....maar vooral veel glitter:) (en ook van heel weinig foto's😀)
We rolden ons knutselkarretje in de klas zodat de kids naar hartenlust konden knutselen. Er werd ijverig geknipt, geplakt, gekleurd,.... Het potje glitterlijm was wel steeds snel op:)

Ondertussen waren we ook een echte inpakfabriek. Onze nieuwjaarsbrieven werden afgewerkt en ingepakt. Wat een helpers die bijtjes.

Op vrijdag was er een kerstviering met alle kleuters. We staken 4 kaarsjes aan en luisterden naar het kerstverhaal. Nadien mochten we een cadeautje gaan kiezen. Spannend....want we mochten het pas thuis open maken.

Nadien hielden we samen met de giraffenklas nog een kerstfeestje. Gezellig samen klinken op het einde van 2022 en aftellen naar 2023.
Wat een gezellig momentje. 

We moesten ook afscheid nemen van Suhana. Zij gaat verhuizen en zal na de kerstvakantie naar een andere school gaan. We gaan je missen! Dikke zoenen.


We oefenden ook ons nieuwjaarsversje. Jammer genoeg waren er de voorbije dagen heel wat kindjes ziek, dus we hebben niet allemaal kunnen oefenen. Daarom een filmpje om het versje nog eens te oefenen. 
Klik hier voor het filmpje

Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie! Geniet van de feestdagen en alvast een gelukkig 2023! 

klik hier voor de foto's van deze week

Reacties

Populaire posts van deze blog

Thema kunst (week 2)

Thema kunst

Thema ijsjes/zomer/...