Thema 'vrienden op stap'

Deze week stond natuurlijk het WK wielrennen in de kijker. Lees maar mee wat we allemaal gedaan hebben deze week! Het was een iets kortere week, maar zoals gewoonlijk weer goed gevuld! 

We begonnen de week met een verhaal van Jezus. Jezus maakt nieuwe vrienden....misschien kunnen wij ook wel nieuwe vrienden maken. Tuurlijk kunnen wij dat! We mochten met een vislijn een foto vissen. Met dat vriendje mochten we samen een prent kleuren. Nieuwe vrienden maken is niet altijd gemakkelijk, maar wel heel leuk!
De vriendjes van tante Nancy kregen maandag boekenpret van tante Els. Wat leuk!


Maandag was het ook feest voor Abdimalik! Hij is 5 jaar geworden! Hoeraaaaaaa!



Dinsdag kregen we allemaal een 'stapvriendje'. Met dat vriendje gaan de kleuters altijd in de rij staan als we op stap gaan. We maakten samen met onze stapvriend een handentekening en foto. Op ons raam aan de blauwe klas (onder het afdak) kan je onze stapvriend ontdekken. Kom gerust maar eens kijken naar ons raam. 
Natuurlijk wouden we onze stapvriend als eens beter leren kennen. Na de speeltijd trokken we een fluovest aan en maakten we een wandeling naar de Bruul. We oefenden ook om goed te stappen in het verkeer. Goed volgen, goed voor je kijken, goed op het voetpad blijven..... Wat doen ze dat goed onze bijen!
In de Bruul hebben we fijn kunnen spelen! 



Woensdag was het knutseldag! Omdat we toch maar goed moeten genieten van dat mooie weer, hebben we buiten geknutseld! Schilderen, prikken, knippen, kleuren,...... 

We maakten een kroon om te gaan supporteren op donderdag en wat versiering voor onze fiets! Amai, wat hebben we hard gewerkt!



Donderdag was het fietsdag! Joepie! We werkten eerst onze werkjes nog af en nadoen vertrokken we richting stad! Supporteren voor de wielrenners! HEY! HEY! HEY! (jaja, wij kunnen luid roepen)

Wat leuk om die snelle wielrenners van zo dichtbij te kunnen zien! 
In de namiddag was het aan ons om te fietsen. Tante Els had een leuk parcours voor ons klaar gezet!


Wat een week en helemaal klaar om in het weekend te supporteren voor alle wielrenners!
Een heel fijn weekend allemaal en tot maandag!


PS: de kleine bijtjes mogen maandag weer een dagje gaan spelen bij de vriendjes van tante Nicky! Joepie! De grote bijen gaan 's middags picknicken in de Bruul samen met het eerste leerjaar.  Ook joepie:)!


Klik hier voor de foto's van deze week

Reacties

Populaire posts van deze blog

Thema kunst (week 2)

Thema kunst

Thema ijsjes/zomer/...